Magia Graphics
info@magiagraphics.fi
y-tunnus: 1992403-5HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?
Laita meille viestiä info@magiagraphics.fi

----------------------------------

JÄLLEENMYYJÄMME
Valikoima saattaa vaihdella liikkeittäin.

Kotilaituri
Vilkkimäentie 5 (vanha meijeri Vanhan Tampereentien varrella), 21420 Lieto

Sisustus- ja lahjatavaraliike Sesonki

Kairiskulmantie 3, 20660 Piispanristi, Kaarina

----------------------------------

MEDIA
Painokuvapyynnöt ja muut kuvatiedustelut info(at)magiagraphics.fi


----------------------------------


Toimitusehdot + Muut infot

Tuotteiden hinnat

Tilatun tuotteen hinta on aina verkkosivulla tilaushetkellä näkyvä hinta. Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina ja sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron (1.1.2013 alkaen 24%). Arvonlisäveroprosentin muuttuessa hinnat muuttuvat vastaavasti.

Maksutavat
Yritysten tilaukset maksetaan pääsääntöisesti tilauksen mukana tai erikseen toimitettavaa laskua vastaan. Yksityisasiakkaiden tilaukset maksetaan laskulla. Kun laskun suoritus näkyy tilillämme, lähetämme paketin lähimpään postiin, josta se on noudettavissa.

Toimitustavat ja -kulut
Käytämme tilauksien toimittamiseen postia. Julisteet lähetetään putkeen rullattuna. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat postista saapumisilmoituksen. Toimituskulut 7,50 EUR sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit myös noutaa toimituksen veloituksessa suoraan alla olevista sisustusliikkeistä:

Kotilaituri
Vilkkimäentie 5 (vanha meijeri Vanhan Tampereentien varrella), 21420 Lieto

Sisustus- ja lahjatavaraliike Sesonki
Kairiskulmantie 3, 20660 Piispanristi, Kaarina

Toimitusaika
Tuotteiden arvioitu toimitusaika on 3-7 työpäivää räätälöidyn tilauksen saapumisesta. Mikäli tilaus halutaan tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen tilauksen teon yhteydessä tai tiedustelemalla etukäteen. Pyrimme huomioimaan toiveen, mikäli se on mahdollista. Malliston julisteet postietaan kahden arkipäivän kuluessa.

Tilausvahvistus
Lähetämme tilauksesta tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Palautus-ja vaihto-oikeus

Räätälöidyt julisteet valmistetaan aina asiakkaan ohjeiden ja toiveiden mukaan, joten normaalit palautus- ja vaihto-oikeudet
eivät sellaisinaan ole sovellettavissa. Sen vuoksi emme valitettavasti ota palautuksia vastaan.

Mikäli tuote on kuljetuksen aikana kadonnut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa siitä välittömästi sähköpostitse
info(at)magiagraphics.fi

Jos pakettisi ja paketin sisältö on vaurioitunut kuljetuksessa, ilmoitathan heti postissa vauriosta. Jos vaurio ei luovutustilanteessa ole havaittavissa, tee pikaisesti vahinkoilmoitus siihen postin yksikköön joka paketin on luovuttanut.

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi sinulla on 14 päivän palautusoikeus. Muistathan, että tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisesä pakkauksessa kun palautat tuotteet. Otathan ystävällisesti meihin yhteyttä ennen palautusta info@magiagraphics.fi, jonka jälkeen saat palautusohjeet ja voit palauttaa tuotteen
meille. Jos haluat vaihtaa tuotteen maksamme palautuksen ja teet tämän jälkeen uuden tilauksen + toimituskulutkulut.

Kun olemme vastaanottaneet palautuksesi maksamme tilillesi tuotteen arvon takaisin. Aletuotteilla ei ole vaihto/palautusoikeutta.

Magia Graphics sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.