Tipsi NO:1

Oletko kauan miettinyt miten sanoisit toiselle jotain, mutta et vain saa sitä sanotuksi? Naamioidaan se tauluun :) Eräs asiakkaamme upotti tauluun tekstin, jolla halusi kertoa miten paljon toisesta välittää. Heille kun tuli mittariin 40 yhteistä aviovuotta.


Tipsi NO:2
Miten kosia rakastaan? Polvillaan, ravintolassa, rannalla, sohvalla, sateessa, auringossa? Tapoja ja paikkoja on juuri niin monta kuin on kosiaakin. Ei ole oikeaa eikä väärää tapaa, on vain erilaisia. Ja voithan aina yllättää taululla, jossa kosit juuri niillä sanoilla jotka sinusta parhaalta tuntuu! Eikä muuten tarvitse pelätä, että sanat takertuvat kurkkuun ja happi loppuu ;) Kaiken lisäksi taulu jää muistuttamaan teitä ikuisesti kauniista ja tärkeästä hetkestä :)Tipsi NO:3
Miten paljon sitä salaista ainesosaa niihin koko perheen suosikki lihapulliin tulikaan? Ei muuta kuin suosikki ruokareseptit kehyksiin, eikä tarvitse kaivaa ruokatahrojen peittämiä reseptivihkoja tai kokkikirjoja kaapin perältä hankalasta paikasta jossa ne kuitenkin ovat :)


Tipsi NO:4
Järjestysäännöt on aina hyvä tehdä selväksi koko taloudelle vaikkapa Magian tyyliin; 1. Ei shampanjaa arki-iltaisin, tosin torstai lasketaan jo viikonlopuksi. 2. Ruokaa ei saa pilata ketsupilla.... jne...


Tipsi NO:5
Omat sisäpiirihokemat on aina kova juttu. Erään asiakkaan juliste sai lyhyesti ja ytimekkäästi tekstiksi, "OMG". Eräs yritys taas antoi työntekijälleen lahjaksi julisteen tekstillä: "EVG = Etsi v***#u googlesta". Turkulainen kaveriporukka taas pyysi piirtämään julisteeseen kirkkoveneeen ja nyt ei puhuta mistään puuveneestä ;)