Haluamme painottaa, että meillä ei ole valmista suunnitteluohjelmaa, jolla voisit esikatsella ajatustasi. Tämä johtuu siitä, että kaikki jullisteet suunnitellaan omina toteutuksinaan, eikä valmiita esikatseluita tämän vuoksi voida tehdä millään ohjelmalla. Tilaaminen ja suunnittelu on kuitenkin helppoa.

Kaipaatko vinkkiä taulun suunnitteluun? Tässä muutamia tipsejä ;)

Katso alla olevista teemoista oma suosikkisi. Olemme tehnet valmiiksi muutamia malleja, joista näet vähän suuntaa miten printti mahdollisesti taipuisi siihen mitä sinulla on mielessäsi.

Kerro meille tilausvaiheessa minkä tekstin julisteeseen haluat, Voit myös esittää muita tarkentavia toiveita, kuten fontin ja taustavärin. Printti on uniikki ja sen tulee olla näköisesi, toteutamme toiveesi mahdollisuuksien mukaan.
Vahvistettuamme tilauksen teemme kaksi vedosta, jotka saat nähtäväksesi. Hintaan sisältyy aina yksi korjauskierros. Vasta hyväksyttyäsi vedoksen, laitamme julisteen tuotantoon.

Julisteet tulostetaan 180g mattapintaiselle julistepaperille ja ne toimitetaan postilla pahviputkeen pakattuna.
Toimitusaika on n. 3-7 päivää vedoksen hyväksymisestä.

Voit myös tilata teemojen ulkopuolelta, jolloin printti suunnitellaan ns. puhtaalta pöydältä. Jos näin toivot, laita sähköpostia info@magiagraphics.fi ja kerro toiveistasi, otamme sinuun yhteyttä.

 


Myynnissä myös Magia Graphicsin
omaa tuotantoa. Katso mikä sopisi parhaiten sinun seinällesi! Lue lisää!


AJATUS HUKASSA?
Mitä julisteeseen tekstiksi?


SANAKOLLAASI     Bläk Box  
 

Sanakollaasiin suosittelemme vähintään 8 sanaa ja maksimissaan 35 sanaa.
Tekstin yhteydessä voit vähän avata tarinaa taustalla, joka helpottaa suunnittelutyötä :) Tämä esimerkkiprintti on tehty nuorelle miehelle, joka on intohimoinen futisfani. Printtiin sisällytettiin hänen suosikkijoukkueensa kannatuslaulun sanat (tekijänoikeudet selvitettiin ennakkoon).
Katso mallit.

 
 

Mustia bokseja voi maksimissaan olla 8 allekkain. Vinkkaamme kyllä
takaisin, jos tekstiä on liikaa ja sitä on vaikea saada mahtumaan :) Tähän esimerkkiin on kirjattu eräs ensitapaaminen. Moiskis!
Katso mallit.
O.M.A     Numerot  


Tässä teemassa voit itse vaikuttaa julisteessa käytettävään fonttiin, taustaväriin ja sommitteluun. Kerro rohkeasti ajatuksistasi ja toteutamme toiveet mahdollisuuksien mukaan.
Katso mallit. 

 

 

Tässä teemassa pyöritellään kirjaimellisesti numeroita. Joukkoon voidaan myös lisätä tekstiä pienissä määrissä.
Toiveita? Haluatko vaikkapa korostaa tiettyä numeroa eri värillä? Jos rohkenet, voit avata tarinaa numeroiden takana. Lupaamme pitää salaisuutesi TOP SECRET :)
Katso mallit.